Els nostres serveis són:

-Treballs amb ferro i acer inox.

-Estructures metàl.liques

-Manteniments industrials

-Treballs de cizalla, plegadora i punxonadora.

-Intal.lació de motors per tot tipus de portes.

-Venda i muntatge de llars de foc.

 

Treballs de cisalla, plegadora
Treballs de cisalla, plegadora

press to zoom
Porta corradera i porta seccional
Porta corradera i porta seccional

press to zoom
Baranes i reixes personalitzades
Baranes i reixes personalitzades

press to zoom
Treballs de cisalla, plegadora
Treballs de cisalla, plegadora

press to zoom
1/6
Serrallers amb + de 20 anys d'experiencia

Som una empresa jove amb una amplia experiencia dins el sector de la metal.lurgia. Realitzem treballs amb ferro o acer inox tant a nivell particular, com per la industria o pel sector de la construcció.

 

Reixes ficses

Fabricació de reixes ficses de seguretat. Estan fabricades amb marc de tub 50x20mm. i barrots de massís rodó de 14mm. amb acabat termo-lacat. 

Els colors estàndard són: el Blanc, Negre, Marró fosc i Plata.

També podem pintar en cualsevol dels colors Ral amb un suplement de 15 €/m2

portes per xemeneies a mida

Entra en el nostre arxiu PDF i trobaras tots els models de reixes

catalegs xemeneies llars de foc i barbacoes
Busques personal qualificat?

 

Metàl.liques Xicola, som un grup de treballadors preparats tant amb eines de treball, com transport, i formats amb recurs preventiu, medis elevació, formació en espai confinats, homologacions de soldadura, etc..., per poder cobrir i solucionar diferents feines en el sector de la metal·lúrgia, que per pujades de treball puntual la seva empresa no pot cobrir.

 

Descobreix totes les posivilitats en xemeneies

.

Som suministradors i muntadors de difentents marques de xemenies. Entra a la nostre web www.llarsdefoc.cat i informat de totes les posivilitats en llars de foc, xemenies metàl.liques i recuperadors de calor.

Treballs amb acer inox

Realitzem treballs amb acer inox, tan per particulars, com poden ser baranes, reixes... com a nivell industrial: peces a mida, blincades, perforades o soldadura.

Muntatge d'automatismes per portes
catalegs xemeneies llars de foc i barbacoes

Intal.lem automatismes per cualsevol tipus de porta, amb motors de primera qualitat i seguint totes les normes de seguretat.

MOTOR PER PORTA CORRADERA
MOTOR PER PORTA BASCULANT
MOTOR PER PORTA SECCIONAL
MOTORS PER PORTES BATENTS
MOTOR PER PORTA ENROLLABLE
Estructures metàl.liques

Fabricació i muntatge d'estructures metàl.liques. Preparats tant amb equip humà amb certificacions de soldador, com amb eines de treball. 

Tots els catalegs en arxius PDF

Aqui pot trobar arxius PDF del nostre catàleg, on tenim tot tipus de caracteristiques tecniques, com preus de molts del productes que fabriquem. Una eina de treball molt util per a costructors, arquitectes, o com a referencies de preus per a particulars.

informació serralleria
Portes i reixes de ballesta

 

Portes i reixes de ballesta extensibles de seguretat, fabricades a mesures i en tots els colors, utilitzades tant per a habitatges com per a comerços. Aquestes portes garanteixen la durabilitat fins i tot en condicions climàtiques més dures. Estan ideades per a locals, habitatges particulars i altres.

 

Fabricades amb perfils galvanitzats, lacats al forn, proveïdes de panys de seguretat inserida en la mateixa ancorant en 3 punts i rodaments inferiors.

 

Les portes de ballesta poden fabricar-se en una o dues fulles tant en obertura interior com exterior, que poden ser fixes o giratòries un cop plegades, la instal · lació sense obres, sent molt fàcil de muntar tant per al particular com per al professional.

 

La reixa de ballesta estàndard inclòu:
- Pany falleba
- Embalatge per a enviament per agencia.
- Tornilleria pel muntatge.

     Preu m2  80 €

Muntatge de recuperador de calor

Fem muntatges de de xemeneies i recuperadors de calor, amb diferents acabats com pot ser pladur Foc, amb plaques de pedra natural o amb panells PANEL TOTAL SYSTEM. Contacta amb nosaltres i t'assasorarem de la millor opcio per ficar a la teva llar de foc. També fem mobles, lleixes i el que voste ens demani al voltant de la seva xemeneia.

Contacta amb nosaltres

T'assasorem desde el primer moment, on busquem la sol.lució més acertada a cada client, on apostem decididament pel disseny, la qualitat, i la continua innovació.

Amb un servei ràpid, sempre al servei del client.

Per cualsevol

dubte

contacta amb

nosaltres.